Certificeringen & auditgarantie

Voor het verkleinen van operationele risico's en het voldoen aan de eisen van regelgevers, zorgen we voor naleving van de hoogste normen.

Onze certificaten

Atabix heeft verschillende certificaten die onze kwaliteitsnormen waarborgen. Al onze producten en diensten zijn automatisch gedekt door deze certificaten.

ISO/IEC 27001:2022

De ISO27001-certificering is een internationale standaard voor informatiebeveiliging. Het certificaat bevestigt een systematische aanpak in het beheer van gevoelige bedrijfsinformatie, waarbij constant wordt voldaan aan strenge eisen voor risicobeheer en beveiligingscontrole.

Dit betekent dat jouw gegevens bij ons optimaal beschermd zijn tegen dreigingen van buitenaf en dat wij continu werken aan het verbeteren van onze beveiligingsmaatregelen.

NEN 4400

Het NEN 4400-1-certificaat is een Nederlandse norm voor bedrijven die personeel inlenen of werk uitbesteden. Deze norm legt strikte eisen op aan de administratieve organisatie en de verwerking van loonadministratie. Het certificaat garandeert dat we voldoen aan alle verplichtingen rond belastingen en sociale verzekeringspremies.

Zo heb jij de zekerheid dat wij onze financiële zaken op orde hebben.

ISAE 3000 Type 2

De ISAE 3000 Type 2 certificering is een internationale standaard waarmee wordt aangetoond dat wij als (SaaS-)leverancier de informatie en privacy van onze klanten goed en veilig beheren. Het toont aan dat er robuuste processen en controles zijn ingevoerd voor het waarborgen van de integriteit en veiligheid van onze diensten. Bij de audit wordt niet alleen gekeken naar het ontwerp en de implementatie van onze controles, maar ook naar de effectiviteit ervan over een bepaalde periode.

Dit geeft jou als klant de geruststelling dat jouw informatie bij ons in goede handen is.

WCAG 2.1 Niveau AA

Onze producten voldoen aan de WCAG 2.1 niveau AA richtlijnen. WCAG, oftewel Web Content Accessibility Guidelines, zijn internationale normen die zorgen voor toegankelijke digitale content voor iedereen, inclusief mensen met visuele, auditieve, motorische of cognitieve beperkingen.

Dit betekent dat je met het gebruik van onze producten voldoet aan de wet- en regelgeving rondom digitale toegankelijkheid.

Jouw gegevens, veilig en dichtbij

Je gegevens zijn veilig bij ons. Onze SaaS-oplossingen draaien op de veilige Cloud-infrastructuur van Amazon AWS en Microsoft Azure. We slaan jouw data op binnen de Europese Unie, zodat het voldoet aan de strengste privacywetten. Kies voor onze oplossingen zodat je gegevens altijd veilig en beschikbaar zijn, waar en wanneer je ze nodig hebt.