Onze expertises

Al meer dan 25 jaar zijn wij kennisparter een softwareleverancier binnen de overheidsmarkt. Wij weten alles van de snel veranderende (digitale) ontwikkelingen binnen de overheid en de uitdagingen die dit met zich mee brengt. Ons team van 150+ experts helpt jou graag met kennis, inzichten en oplossingen binnen deze snel veranderende wereld.

Een greep uit onze klanten:
graphic
icoon

WCAG

Vanaf september 2020 moeten alle online overheidsdiensten digitaal toegankelijk zijn. In de praktijk is het voldoen aan de vastgelegde normen nog best een uitdaging. Met onze software voldoe je gemakkelijk aan deze snel veranderende normen en onze experts staan voor je klaar om jouw websites, applicaties en pdf-bestanden WCAG-proof te maken.

Lees verder
icoon

Wmebv

De keuze tussen analoog óf digitaal zaken regelen met de overheid. Dat maakt de Wet modernisering elektronisch bestuurlijk verkeer (Wmebv) mogelijk vanaf 1 juli 2024. Maar wat wordt er van jou als overheidsorganisatie verwacht en hoe voldoe je aan de wet?

Lees verder
icoon

Common Ground

Een verbeterde informatievoorziening, dat is het doel. Componentsgewijs werken is het middel. We trekken data los van applicaties en koppelen deze weer aan elkaar met API’s. Zo gezegd zo gedaan, toch? In de praktijk blijkt Common Ground een pittig vraagstuk voor overheden.

Lees verder
icoon

Omgevingswet

De Omgevingswet (verwacht op 1 januari 2024) is bedacht om regelgeving voor de invulling van publieke ruimtes simpeler te maken. In dit artikel leer je welke onderdelen van deze wet belangrijk zijn en hoe Atabix kan jouw organisatie kan helpen om aan deze wet te voldoen.

Lees verder

Zit jij met een uitdaging?
We helpen je graag op weg naar de oplossing.

Of het nou gaat over WCAG, Wmebv, Common Ground of de Omgevingswet. Wij gaan graag het gesprek met je aan!

Benieuwd naar onze oplossingen voor zaakgericht werken?

Bekijk dan de volgende producten binnen Atabix Zaakgericht Werken.

Atabix Zaaksysteem icoon

Atabix Zaaksysteem

Snel, veilig en digitaal alle processen afhandelen, van aanvraag tot en met archivering. Processen die je zelf bedenkt, bouwt en beheert zonder enige technische kennis. Je hebt dus zelf de regie.

Bekijk Zaaksysteem
Atabix Digitale Formulieren icoon

Atabix Digitale Formulieren

Richt zelf eenvoudig webformulieren in. Volledig WCAG-Proof, in je eigen huisstijl.

Bekijk Digitale Formulieren
Atabix MijnPortaal icoon

Atabix MijnPortaal

Razendsnelle communicatie tussen overheden en burgers of bedrijven in een veilige en afgesloten omgeving.

Bekijk MijnPortaal